Vinylová podlaha MODULEO S. - Brio Oak 22877

Kód: 269
Neohodnoceno
649 Kč / m2
Skladem

Vinylové podlahy Moduleo SELECT

Sortiment Moduleo® SELECT obsahuje lamely v designu dřeva a dlažby, které lze použít pro plovoucí i celoplošně lepené podlahy.

Díky reliéfní struktuře umožňující nahmatat suk i rýhy nikdo nepozná, že se nejedná o skutečné dřevo nebo dlažbu, nýbrž o jejich praktičtější alternativu, která je ve srovnání s masivní podlahou nenáročná na údržbu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vinylová podlaha MODULEO SELECT je perfektním řešením pro Vaši domácnost. Vysoká odolnost materiálu zaručuje krásný vzhled. Krytina Vám dobře poslouží i v nejvíce frekventovaných bytových prostorech. Podlaha je vhodná také do kanceláří a pracoven, používání kolečkové židle nepředstavuje žádný problém. Vybírat můžete z nejrůznějších odstínů věrné imitace reálného dřeva. Dřevěný dekor lamel je skutečně přesvědčivý, od originálu byste jej stěží rozlišili pohledem i na dotyk. Oproti své předloze z přírody však vinyl vyniká řadou praktických vlastností.

Parametry podlahy:

 Podlahy doporučujeme přilepit celoplošně disperzním lepidlem SCHÖNOX DUROCOLL.  

Celková tloušťka 2,35mm
Nášlapná vrstva 0,4mm
Třída zátěže 23/32
Využití podlahy bytové i komerční prostory
Výrobce IVC
Celková rozměr 196x1320
Množství v balení 3,88m2

VYUŽITÍ PRODUKTU

Využitelnost lepené podlahy Moduleo Select  je velmi široká. Zátěžová třída 23-32 napovídá, že ji můžete položit jak do domů, bytů, chat i chalup – zkrátka do obytných prostor, kde se dá očekávat vysoké zatížení, tak i do komerčních prostor se střední mírou zátěže. Krásný přírodní dekor se bude dobře vyjímat jak v útulných obývácích a ložnicích, tak v pracovnách, kancelářích, provozovnách, obchodech a podobně. Podlaha Moduleo Select je ideální volbou pro prostory rezidenčního charakteru. Vinylovou podlahu Moduleo Select můžete položit dokonce i do kuchyní, koupelen a dalších míst, kde se setkáváme s výskytem vlhkosti a cákanci vody. Podlaha je totiž 100% voděodolná.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Vinylové podlahy
Hmotnost: 14.8 kg
Barva dekoru: Světlá