Kobercové čtverce PRO DYNAMIC 89503

Kód: 188
Neohodnoceno
670 Kč / m2
Skladem

Smyčkové kobercové čtverce DYNAMIC 33 z kolekce objektových koberců A1 BUSINESS PRO. Koberec DYNAMIC 33 je vyroben z 100% polyamidového vlákna a patří mezi moderní kobercové čtverce. Rubová strana koberce je tvořena kompaktním bitumenovým podkladem. Můžeme jej doporučit do vysoce namáhaných komerčních prostorů a zárověň do všech obytných místností. Koberec DYNAMIC 33 se díky svému nízkému smyčkovému vlasu velmi snadno udržuje.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Detailní popis produktu

Smyčkové kobercové čtverce DYNAMIC PRO z kolekce objektových koberců BUSINESS PRO. Koberec DYNAMIC je vyroben z 100% polyamydového vlákna a patří mezi moderní kobercové čtverce. Rubová strana koberce je tvořena podkladem z modifikovaného bitumenu. Můžeme jej doporučit do všech obytných místností včetně chodby nebo předsíně. Koberec DYNAMIC PRO se díky svému nízkému smyčkovému vlasu velmi snadno udržuje. 

S rozměrem 50x50 představuje vhodnou variantu pro členité prostory kde je potřeba omezit prořez materiálu například u koberce v metráži. Obrovskou výhodou kobercových čtverců je například jejich jednoduchá výměna kus za kus při poškození. Čtverce jsou vyrobeny jedním směrem, jejím otočením získáte zajímavý desing prvek. Možnost kombinace různých barech nabízí širokou škálu variací v představivosti se meze nekladou.

Instalace kobercových čtverců je jednoduchá a k její montáži se používá fixační lepidlo Chemos FIX, které zakoupíte buď v 5kg nebo 10kg balení u nás. 

 

kobercove-ctverce

Parametry podlahy:

 

Typ vlasu smyčkový
Celková výška 5,5 mm
Vlas 100% polyamid
Využití podlahy bytové/komerční
Váha vlasu 500 g/m2
Celková rozměr 50x50
Množství v balení 5m2

 

 

Pří výběru podlahy jsme Vám neustále na telefonní lince a dokážeme vám poradit s tím správným řešením nejen pro váš byt, dům, ale i garáž a průmyslové podlahy. V oboru podlahových krytin se pohybujeme jíž deset let a za ty roky jsme se potkali snad se všemi druhy podlah. Nejsme jen eshop, jsme parta lidí co to dělá s láskou a tomu odpovídá náš výsledek. S výběrem potažmo pokládkou podlahy nás kontaktujte na 775 190 893.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vinylové podlahy
Hmotnost: 25 kg
Barva dekoru: Tmavá